Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
oppervlakte van 25.000 vierkante meter

China: nieuw koelopslag- en distributiecentrum in Hunan

Hunan Friends of Fruit Agricultural Sicence and Technology zal eind 2015 een nieuw koelopslag- en distributiecentrum voor groenten en fruit openen in Huangxing, Changsha County. De faciliteit met een oppervlakte van 25.000 m² kan 30.000 ton AGF opslaan en heeft een distributiecapaciteit van 1.500 ton. Het opslag-, distributie- en verwerkingscentrum is ingericht voor de koelopslag, sortering en verwerking, quarantine-inspectie, koudeketendistributie en verkoop. Het centrum wordt met een verwachte omzet van 300 miljoen Yuan (€41 mln) de grootste professionele importfaciliteit van de provincie Hunan.



Changsha County heeft nauwe handelsbetrekkingen met Thailand. In de eerste helft van 2015 exporteerde de County voor $12,6 miljoen (€11 mln) naar het land en importeerde het voor $5,63 mln (€4,9 mln) Thaise producten, waarvan een groot deel uit fruit bestond. Belangrijke fruitsoorten zijn durio, longan, mangistan, jackfruit en kokosnoot. 
Publicatiedatum: