Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
als global brand manager Fruit Logistica

Wilfried Wollbold volgt Gérald Lamusse op

Sinds begin september is Wilfried Wollbold (40) de nieuwe Global Brand Manager van de Fruit Logistica. Hij neemt deze positie over van Gérald Lamusse, die sinds 2002 was belast met de Fruit Logistica en in 2007 de Asia Fruit Logistica oprichtte. Gérald Lamusse wordt binnen de Messe Berlijn de Business Unit Manager in het nieuw opgerichte vakgebied Products & New Business. Er zijn hem verschillende beurzen - waaronder de Fruit Logistica en de Asia Fruit Logistica - toegewezen.

Gérald Lamusse: "Ik ben ervan overtuigd dat de meest toonaangevende beurzen voor de internationale handel in groenten en fruit, de Fruit Logistica en de Asia Fruit Logistica in HongKong, zullen kunnen profiteren van de uitstekende ervaringen van Wilfried Wollbold als manager".

De eerste dienstreis bracht Wilfried Wollbold naar de Asia Fruit Logistica, die van 2 tot 4 september 2015 in HongKong plaatsvond. Wollbold, die als manager reeds veel ervaring en kennis opdeed op meerdere internationale, met name Aziatische beurzen, verheugt zich op deze nieuwe uitdaging: "Wij willen graag de merkbelofte van de Fruit Logistica jaar na jaar in Berlijn waarborgen en de internationale handel in groenten en fruit met de belangrijkste betrokkenen uit geheel Azië op de Asia Fruit Logistica in HongKong samenbrengen.

De volgende Fruit Logistica vindt plaats in Berlijn van 3 tot 5 februari 2016.

Publicatiedatum: