Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zilveren Greeneryspeld voor komkommerteler Peter Nouws

Op Donderdagavond 10 september vergaderde de Komkommertelers van Coforta, the Greenery in Barendrecht.
 
Zilveren Speld
Op de agende stond ook het rooster van aftreden. Aftredend in de PAC Komkommer waren Peter Nouws en Piet Hoogland. Peter en Piet werden toegesproken door PAC-lid Jan Meijs en bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren. Coforta-voorzitter Gerard Pronk sprak vervolgens tot Peter Nouws.



Hij bedankte Nouws voor zijn jarenlange inzet voor Coforta/The Greenery. Zo was Peter lid van de Raad van Commissarissen VTN, afdelingsbestuurder en nu PAC voorzitter Komkommer. Voor zijn verdienste ontving Peter uit handen van Pronk een zilveren Greeneryspeld. In zijn afscheids-speech stond Nouws stil bij tal van ontwikkelingen de afgelopen 20 jaar.



Hij noemde bundelings-initiatieven, komkommer-pilot, oprichting van VTN, EHEC en vertrek en komst van nieuwe medewerkers en telers. Nouws benadrukte dat hij zich altijd graag heeft ingezet voor de komkommerteelt en telers. Op een keer is het tijd om het stokje over te dragen. Nouws wil een Margriet Eshuis-effect voorkomen zo sprak hij. Piet Hoogland wenste vanuit zijn kant de nieuw gekozen PAC-leden Jaco den Bakker en Adriaan van Gurp veel succes in de PAC en sprak daarbij de hoop uit dat de opwaartse lijn waarin Coforta/The Greenery zich nu bevindt, zich gaat vertalen in groei van het volume bij Coforta/The Greenery.
 
Publicatiedatum: