Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking met lokale boerenmarkten

Amazon bezorgt nu ook groenten- en fruitboxen

Amazon gaat samenwerken met FreshNation, leverancier van producten die op boerenmarkten te koop zijn. Klanten van Amazon Fresh kunnen voortaan dozen met groenten en/of fruit bestellen. "Bestel direct bij uw lokale boerenmarkten voor het meest verse voedsel dat er te koop is. FreshNation winkelt iedere dag op verschillende boerenmarkten, dus het aanbod verschilt ook dagelijks" aldus Amazons partner op de eigen website.



Per box
De personal shoppers van FreshNation zijn op dit moment actief in Los Angeles en delen van Californië. De groente-, fruit-, vlees-, brood- en zuivelproducten zijn normaliter los te bestellen, maar op Amazon.com alleen per box. Bezorgers van Amazon Fresh leveren de dozen af aan de deur, schrijft de LA Times. Klanten die zo'n box willen laten bezorgen, kunnen kiezen voor groenten, fruit of een combinatie daarvan. Er zijn dozen in twee formaten: de grote kosten 59 dollar, de kleinere 39 dollar.

Amazon Fresh
Amazon Fresh is de boodschappenservice van de grootste online retailer ter wereld. Op de Amerikaanse thuismarkt is de dienst nog altijd slechts in een beperkt aantal grote stadsregio's beschikbaar. Een Europese entree lijkt ophanden.

Bron: Twinkle Magazine


Publicatiedatum: