Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kas voor Herman Broerencollege in Delft

De leerlingen van het Herman Broerencollege in Delft hebben vorige week kun eerste stappen gezet in hun prachtige nieuwe gebouw. De school is afgelopen jaar ingrijpend verbouwd tot een moderne school. Het Herman Broerencollege is een school voor Voorgezet Speciaal Onderwijs aan ZML (Zeer Moeilijk Lerende) en EMB (Ernstig Meervoudig Beperkte).


Inmeten van de kas door Eef Ter Laak van KUBO.

KUBO levert samen met diverse andere Westlandse bedrijven een kas. Zo levert iedereen iets, KUBO het dek en gevels, PDI levert de scherming, Olsthoorn de constructie, Ridder de tandbanen en motor, Hortimax de computer, Hollandgaas het insectengaas, Biersteker de sandwich panelen, KG Systems de kweektafels, Glasimport het glas, Genap het dek en de gevels. Samen maken zij het mogelijk dat vanaf oktober hier de leerlingen hun praktijk les kunnen gaan volgen. Voor deze leerlingen is het belangrijk dat zij al kennis maken met de praktijk voordat zij gaan stage lopen in het echte bedrijfsleven.

In september is er een open huis. Ouders/verzorgers, bekende en buurtbewoners zijn dan van harte welkom.
www.hermanbroerenschool.nu
www.kubo.nl
 

 
Publicatiedatum: