Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IJspegels kleinste versie van rettichwortel

IJspegels worden ook wel bos rettich genoemd. Deze radijssoort is de kleine versie van de rettich wortel. Qua vorm is het net een ijspegel, waar deze groente zijn naam dus aan dankt. Prachtig wit van kleur en een mildere en fijnere smaak vergeleken met de radijs.

De ijspegels zijn verkrijgbaar per bos met blad. Rauw lekker in een salade en om zo op te eten. Geblancheerd of geroerbakt zijn ijspegels ook heerlijk. Ook het blad is eetbaar. Gebruik dit rauw, stoom het kort of roerbak dit op het laatst mee.

Bron: Smeding
Publicatiedatum: