Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westland Infra neemt deel failliet Imtech over

Per 28 augustus 2015 zijn de meetdiensten van Imtech Building Services overgenomen door Westland Infra. Imtech Building Services is een onderdeel van Imtech Nederland B.V. dat per 13 augustus 2015 failliet is verklaard. Het onderdeel van Imtech Building Services leverde meetdiensten aan groot zakelijke energie-afnemers. Deze diensten worden vanaf heden voortgezet door Westland Infra. Dit is het resultaat van gesprekken met de curator in de afgelopen dagen. Het gaat om onder meer het uitvoeren van de wettelijke meetdiensten voor ruim 700 klanten door heel Nederland.

De eerste prioriteit van Westland Infra is het voortzetten van de wettelijke meettaken van de afnemers, zodat de energielevering geen gevaar loopt en de financiƫle afwikkeling ervan op een juiste manier verloopt. Dit betekent dat Westland Infra per direct zorg draagt voor het uitlezen en distribueren van meetdata, zodat de juiste verbruiksgegevens aan de energieleveranciers worden doorgegeven. Hierdoor wordt financiƫle schade door verkeerde registratie van energielevering voor de afnemers voorkomen.
Publicatiedatum: