Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom staat er een snijboon op de kassabon van Albert Heijn?

Waarom staat er een snijboon achter op je kassabon van Albert Heijn? Dat vroeg klant Guido zich af. En waarom wordt het stemgeluid van de snijboon versterkt met een microfoon? Hij stelde de vraag op de Facebook-pagina van Albert Heijn. "Ik ben vreselijk benieuwd", aldus Guido.



Kassabonreductiemanager
Albert Heijn verklaart de aanwezigheid van de snijboon snel. "Chef Snijboon is kassabonreductiemanager bij Albert Heijn. Op de kassabon zie je hoe hij geïnterviewd wordt en antwoord geeft op de vraag hoeveel papier er bespaard is met het niet afdrukken van de kassabon. Zoals je weet, zie je bij het afnemen van een interview vaak een microfoon in beeld", schrijven ze.

Daarmee neemt Guido geen genoegen. "Dat is een interessant antwoord, waarvoor dank. Vraag 1 staat echter nog open: wáárom een snijboon?" Ook daarop reageert Albert Heijn snel. "Hoi Guido, Chef heeft een indrukwekkende C.V. en deed het gewoon supergoed tijdens het sollicitatiegesprek. Het feit dat hij een snijboon is, doet daar verder geen afbreuk aan, toch?"

Bron: De beste social media
Publicatiedatum: