Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijk Zwaan op Asia Fruit Logistica: verbreding groenteschap

Van 2 tot en met 4 september is Rijk Zwaan weer met een eigen stand aanwezig op de Asia Fruit Logistica. Met diverse productinnovaties wil het veredelingsbedrijf haar Aziatische ketenpartners laten zien hoe verbreding van het groenteschap kan bijdragen aan een hogere consumptie. Bezoekers aan de beurs in Hong Kong kunnen met Rijk Zwaan van gedachten wisselen over de teelt, verwerking en afzet van groenten. Diverse producten en concepten zullen daarbij extra aandacht krijgen.



Tomatenspecialties
Wereldwijd verbreedt het tomatenassortiment met nieuwe smaken, vormen en kleuren. Ook de Aziatische consument toont steeds meer interesse in onderscheidende types. Verschillende landen hebben echter hun eigen wensen en voorkeuren sterk bepaald door cultuur en klimaat. Rijk Zwaan speelt in op deze variatie door middel van een breed assortiment aan tomatenspecialties.

Sla voor warme bereiding: Rijk Zwaan Leafy cooking range
Een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken is het wokken van bladgroenten. Als marktleider in sla speelt Rijk Zwaan hier op in door Crunchy Cos-, bindsla- en Salanovarassen aan te bieden die in een warme bereiding knapperig blijven. Daarmee zijn deze slatypes onder meer geschikt om te wokken, voor in soepen en voor in de typisch Aziatische 'hotpot'.



Sweet Palermo
Na de succesvolle lancering op de Fruit Logistica in Berlijn wordt Sweet Palermo nu ook grootschalig in Azië geïntroduceerd. Deze zoete puntpaprika onderscheidt zich met zijn zoete smaak en dunne vruchtwand en heeft nauwelijks zaadjes, wat hem zeer smaakvol en veelzijdig maakt. Het label Sweet Palermo zorgt voor een duidelijke positionering en kan bijdragen aan verbreding van het paprikaschap.

De Asia Fruit Logistica is de belangrijkste handelsbeurs op gebied van groenten en fruit in Azië. Rijk Zwaan heeft standnummer Y23 en is te vinden in hal 3.
 
Meer informatie:
Rijk Zwaan
Jan Doldersum, Marketing Manager
T: +31 6 20 39 02 99
E: j.doldersum@rijkzwaan.nl
www.rijkzwaan.nl

Publicatiedatum: