Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leer meer over smaak tijdens AGF Trendcafé

Hoe beoordeel je smaak? Over smaak valt niet te twisten... of toch? Leer meer over smaak tijdens het eerstvolgende AGF Trendcafé. Het eerst volgende AGF Trendcafé vindt plaats op dinsdag 29 september (en dus niet dinsdag 15 september)

Thema: Smaak! Zelf proeven, beleven, de theorie en de praktijk.

Het AGF Trendcafé is te gast bij Smaakteam Bleiswijk. Smaakteam Bleiswijk is een dienstverlener op het gebied van smaak en gezonde inhoudsstoffen voor de glastuinbouw.Zij zien lekker en gezond als meerwaarde van groenten en fruit. In onze projecten maken ze deze eigenschappen objectief meetbaar. Zo maken ze communicatie mogelijk en dragen zij bij aan innovatie in de glastuinbouw. Er wordt een overzicht gegeven van de trends en hoe hun projecten daar op aansluiten.

Tevens kunt u ervaren hoe een objectieve smaakproef wordt uitgevoerd.

Bob Cramwinckel, directeur van het centrum voor smaakonderzoek, vertelt over hoe je smaakonderzoek uitvoert, terwijl je weet dat er over smaak niet te twisten valt. Dus wat is smaak eigenlijk? Welke rol hebben producten hierbij? En wat is de rol van de zintuigen? Waarom is marketing zo belangrijk bij smaakwaardering? Het doel van deze lezing is meer duidelijkheid te geven wat smaak is en hoe je als bedrijf daarmee om kunt gaan.

Verhaal uit de praktijk komt van Martijn van Stee, veredelaar tomaten van Enza Zaden. Hij vertelt of er verschillen zijn op de diverse afzetmarkten en of smaak altijd samen gaat met andere gewenste eigenschappen zoals resistentie, productiviteit etc. En wat is de verwachting voor de toekomst, wordt smaak belangrijker of productiviteit?

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

12.00 uur ontvangst
12.30 uur Smaakvolle lunch
13.30 uur welkom door Maurice Wubben
13.40 uur Presentatie Bob Cramwinckel (CSO)
14.10 uur Presentatie Martijn van Stee (Enza)
14.40 uur Pauze
15.00 uur Smaaktest o.b.v. Wouter Verkerke
16.00 uur Borrel

Adres:
Smaakteam Bleiswijk
Violierenweg 1
2665 MV Bleiswijk

Goodybag
Wij bieden u graag in de gelegenheid om uw product beschikbaar te stellen voor de goodybag. Een mooie manier om uw collega's kennis te laten maken met uw exclusieve product (bij voorkeur in een consumentenverpakking) Wij verzoeken u ook om kenbaar te maken of u een product wilt bijsluiten tijdens het inschrijven.

Wilt u er bij zijn op dinsdag 29 september? Neem contact op via info@agftrendcafe.nl
Publicatiedatum: