Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toenemende vraag naar oplossingen voor verduisteringsschermen

Naarmate de vraag naar oplossingen voor verduisteringsschermen in de VS toeneemt, wordt er meer aandacht aan besteed op bijeenkomsten en conferenties. Ontwikkelaar Svensson organiseerde vorige maand een 'Blackout 101 product training breakfast'. De training vond plaats tijdens Cultivate'15 in Columbus, Ohio. Meer dan 60 klanten, actief in de Amerikaanse en Canadese markt, waaronder tuinbouwdistributeurs, kassenbouwers, installateurs en fabrikanten, woonden het evenement bij.

De schermen van Svensson Obscura waren het onderwerp van de training. Er werd een beknopt overzicht gegeven van de Obscura-productfamilie, met nadruk op de keuze van het juiste scherm.



De schermen van Obscura zijn al meer dan twintig jaar in de markt voor lichtregulatie en totale scherm-oplossing. Ze worden vaak gebruikt voor een hogere productiviteit van en controle over daglichtgevoelige planten.

Binnen de Obscura-collectie zijn er verscheidene dubbellaags schermcombinaties. Zo kunnen de boven- en onderkant van het scherm verschillende oppervlakken hebben. Aluminium aan de bovenkant bijvoorbeeld biedt de grootste energiebesparing in de nacht, terwijl wit zorgt voor een betere koeling bij zonnig weer. Wit is ook nuttig als een onderlaag voor intensivering van het licht in de kas, terwijl zwart weer beter is voor het absorberen en het beperken van het interieurlicht.

Voor meer informatie:
AB Ludvig Svensson
511 82 KINNA, Sweden
T: +46 320 20 92 00+46 320 20 92 00
You'll need Skype CreditFree via Skype
Publicatiedatum: