Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GKB Groep en Van Gelder zetten deuren open voor docenten van Edudelta

Op maandag 24 augustus zetten GKB Groep en Van Gelder groente en fruit hun deuren open voor de Greenport College Tour Barendrecht en geven ze docenten en studieadviseurs van het VMBO van het Edudelta College een kijkje in de keuken van het bedrijf.
 
Kennis over uitstroommogelijkheden naar de arbeidsmarkt voor leerlingen, weten wat de toekomstige werkplekken van de studenten zijn en inzicht in hoe een werkdag er bij verschillende werkgevers uitziet, stimuleert het doelgericht en effectief studeren in het onderwijs. Aansluitend aan het bedrijfsbezoek kunnen de docenten aan de slag om de informatie een plek te geven in onderwijs en de studieloopbaanbegeleiding. De docenten gaan naar huis met concrete ideeën over hoe studenten te informeren en te stimuleren.

De Greenport College Tour Barendrecht is een initiatief van de Stichting Samenwerking Onderwijs Bedrijfsleven Barendrecht en de Greenport Horti Campus. Doel is om ondernemen in het onderwijs te bevorderen en onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Imagoverbetering van de sector speelt een belangrijke rol in dit proces. Jongeren moeten een beter beeld krijgen van de Greenport. Jongeren tussen 4 en 23 jaar moeten bewuster kiezen voor deze innovatieve en duurzame sector, of het nu om een opleiding of carrière gaat. Leraren uit het basisonderwijs en docenten uit het middelbaar onderwijs vervullen hierin een belangrijke sleutelrol.

Meer informatie:

Carla van Oosten
T: 06 28 27 43 97
E: carlavanoosten@sobbarendrecht.nl

Martijn van Velzen
T: 06 - 52427589
E: martijn.vanvelzen@ghcmail.nl
 
Publicatiedatum: