Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta introduceert Aubergine Oven & Grillpack

Een Mediterrane kruidenmix, een zakje olijfolie, een grillschaaltje, een receptenfolder en een aubergine. Lees: de inhoud van de het 'Aubergine oven & Grillpack waarmee BelOrta deze zomer de consument wil doen bakken en grillen met aubergines. De aubergine is verrassend veelzijdig in de keuken en bovendien de perfecte grillgroente: gemakkelijk te bereiden, vrolijk van kleur en eenvoudig op smaak te brengen. BelOrta maakt het de consument nu nog makkelijker door een pakket aan te bieden. In dit handige pakket vind je twee eenvoudige en heerlijke recepten, samen met alle noodzakelijke ingrediënten om zelf aan de slag te gaan.



Over BelOrta
Met een omzet van meer dan 350 miljoen euro is BelOrta de grootste coöperatieve groente- en fruitveiling van België en tevens Europees marktleider. Bijna 40 % van alle Belgische tuinbouwproducten, verhandeld via het veilingwezen, worden in Sint-Katelijne-Waver verkocht. Ruim 1350 actieve telers garanderen het hele jaar lang een aanvoer van meer dan 120 groenten- en 30 fruitvariëteiten.

Voor meer informatie:
Sofie Lambrecht
BelOrta
Tel: +32 (0)15 56 52 92
e-mail: sofie.lambrecht@belorta.be
www.belorta.be
Publicatiedatum: