Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pilotproject op de luchthaven van München

Boodschappenservice voorziet passagiers na aankomst van verse levensmiddelen

Op de luchthaven van München is een nieuw pilotproject gestart, meldt de Duitse website firmenpresse.de. Een innovatieve boodschappenservice voorziet passagiers na aankomst op de luchthaven van verse levensmiddelen.

Passagiers kunnen per direct bij de bagage-afhaalplaats in terminal 2 verse levensmiddelen kopen en deze mee naar huis nemen. Men reserveert de levensmiddelen online via in totaal zeven tablets, die tussen de bagagebanden voor de reizigers klaar staan. Daarbij kan men kiezen uit momenteel zeven verschillende menu's om zelf te koken of direct op te eten tijdens het wachten op de bagage. De verse levensmiddelen kunnen vervolgens op de gekoelde afdeling genaamd 'emmasbox' af worden gehaald. Samenwerkingspartner van het pilotproject, dat vooralsnog tot eind november zal duren, is de Duitse retailer Edeka. Edeka vult de boxen ook met levensmiddelen. Het gekozen menu wordt tijdens het afhalen betaald per bankpas of creditcard.

Het idee van dit pilotproject stamt van het start-up bedrijf 'open ideas' uit München, het project werd gezamenlijk met het innovatieteam van de luchthaven van München ontwikkeld.
Publicatiedatum: