Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking P.L. Light Systems

Lightshine gaat armaturen reinigen in Canada

De professionele tuinbouw is volop in ontwikkeling en heeft over de afgelopen jaren tal van innovaties doorgemaakt. De kas van vandaag is in allerlei opzichten veranderd - en verbeterd! - t.o.v. die van een tiental jaar terug. De meest significante ontwikkelingen vinden we op het gebied van technologie, automatisering, energiebesparing en efficiƫntie en bedrijven hebben veelal de productiekosten flink zien dalen.



Vaak zijn er, naast dure investeringen, ook eenvoudigere en goedkope manieren op kosten te besparen. Een daarvan is het schoonmaken van armaturen. Het stofvrij maken van reflectoren zorgt voor een betere weerkaatsing van het licht en beperkt aldus onnodig energieverlies. Om dit met de hand te doen is echter erg arbeidsintensief en daarom heeft P.L. Light Systems nu, in samenwerking met Lightshine, een armaturen-reinigingsmachine op de Noord-Amerikaanse markt in bedrijf genomen.

PL Light komt langs op afspraak om de armaturen in te zamelen en levert ze schoon weer bij de kweker terug.


Voor meer informatie:
P.L. Light Systems
T: 1.800.263.021 

Publicatiedatum: