Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorwinden Groep haalt mijlpaal van 100 machines

De bouwvak staat alweer voor de deur, maar voor de Voorwinden Groep heeft dat dit jaar weinig betekenis. "Klanten kunnen er geen rekening meer mee houden dus ook wij moeten door", vindt het bedrijf. Bovendien zijn ze niet alleen actief in Europa, maar staan er wereldwijd nog tien projecten in de steigers.



"Een ding is zeker, dit vergt een goede en strakke organisatie want de afstanden zijn groot", vertelt Henk Verbakel. Dat geldt zowel voor mens als machine: het gaat van 1100m2 voor Bayer in North Carolina, naar 48.000m2 voor Pepperco in Coldwater, Michigan naar 15.120m2 voor Bushelboy n Owatonna, Minnesota weer naar 8.757 m² Freeman Herbs , Beamsville Canada.

Maar aan deze kant van de grote plas staat het bedrijf ook niet stil en zijn ze bezig met de afwerking van 46.122 m² in Tunesië, bezig aan mooie projecten in België van 17.352 m² Vandecandelaere, Herdi 26.395 M². Ook zijn we opgestart bij Tas, 85.348 m2 in Luttelgeest en Greenco 98.540 m² en aan het afwerken bij Red Tomatoes 80.149 m2 in Wenen, Oostenrijk.



Bovendien wordt, ongeacht de afstand en de omvang, overal dezelfde strakke planning verwacht voor de bouw. Daarom heeft het bedrijf de Voorwinden Groep de laatste jaren tegen de stroom in geïnvesteerd in machines en goed personeel. Het machinepark is de afgelopen maanden weer verder uitgebreid met 2 grote manitoe's en 5 bouwplateaus. "Die zijn flink onder handen genomen in onze eigen werkplaats, zodat deze weer als nieuw ingezet kunnen worden. Door deze aankoop hebben wij op dit moment 30 bouwplateaus, en met de B30 ook de grootste welke op onze wereldbol inzetbaar is. Hiermee hebben we toch een mijlpaal bereikt van totaal precies 100 machines in ons bezit."

Met het uitbreidende wagenpark wordt ook het onderhoud steeds belangrijker. "Daarom is ook de capaciteit in de werkplaats ook uitgebreid, waardoor wij nu met 3 fulltime monteurs onze machines zelf wereldwijd kunnen onderhouden", vertelt Verbakel. "En hier mee stoppen we niet , we gaan door met gerichte investeringen zo dat de Voorwindengroep de toenemende vraag van Havecon Kassenbouw en andere klanten kunnen blijven voldoen. Dus voor ons is dit jaar de definitie van bouwvak meer het bouwen dan vakantie. Wij zijn er blij mee!"

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
Marconistraat 32
2665 JE Bleiswijk
Postbus 25
2665 ZG Bleiswijk
Tel. 010 266 32 70
Fax 010 266 32 71
info@havecon.com
www.havecon.com

Publicatiedatum: