Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
waardebonnen zijn phishing-acties

Albert Heijn waarschuwt voor nepacties

Volgens de retailer zijn er regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail, SMS en nu ook WhatsApp die niet afkomstig zijn van Albert Heijn zelf. Veelal wordt hierin een waardebon aangeboden van Albert Heijn ter waarde van €100, €250 of €500. In deze zogenaamde 'phishing-acties' wordt de naam en logo van Albert Heijn misbruikt om persoonlijke gegevens te verzamelen.

Albert Heijn geeft de volgende aandachtspunten voor consumenten:
  • Officiële E-mails van Albert Heijn kun je altijd herkennen aan de afzender met het mailadres @nieuwsbrief.ah.nl of @ah.nl.
  • Winacties van Albert Heijn op Facebook zijn altijd direct gelinkt aan onze Facebookpagina www.facebook.com/albertheijn of linken door naar onze website www.ah.nl.
  • Alleen als je je hebt ingeschreven voor ons klantenonderzoek krijg je een mail van het onderzoeksbureau MWM2. De bevestigingsmail heeft als afzender @mwm2.nl.
  • Albert Heijn gebruikt geen SMS of WhatsApp voor winacties.
  • De website van Albert Heijn is te herkennen aan de naam: deze begint altijd met www.ah.nl, dus bijvoorbeeld www.ah.nl/bonus of www.ah.nl/acties.
Publicatiedatum: