Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westlandse versproducten tijdens paardenevent Duitsland

Jaarlijks vindt de Cross Country Days-Military plaats in Ostbevern (D), net over de grens bij Hengelo. Een uniek evenement dat veel paardenliefhebbers en zakenmensen trekt. Dit jaar heeft de Westlandse Marleen van Giesen voor de tweede keer de organisatie in handen.


 
Zij is druk in gesprek met en op zoek naar vooral Westlandse versondernemers voor de aankleding van de tent op het Duitse landgoed met Hollandse bloemen. Ze zoekt ook ondernemers die hun versproducten tijdens de dagen willen promoten middels presentaties en proeverijen. De eerste Westlandse ondernemers hebben zich al aangemeld. Zo worden bijvoorbeeld de hindernissen op het parcours met prachtige geraniums gedecoreerd, aangeboden door P. v.d. Haak Handelskwekerij uit 's-Gravenzande, maar Van Giesen is nog steeds op zoek naar andere producenten en handelaren van versproducten, die gebruik willen maken van dit bijzondere evenement om hun versproducten te promoten.
 
De Cross Country Days-Military is een 2-daags evenement dat plaatsvindt op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 en wordt sinds 5 jaar georganiseerd op een landgoed in Ostbevern (D). Dressuur en springen wordt op zaterdag op een separate locatie gereden en de Cross Country-Military, de grootste publiekstrekker van het evenement, vindt plaats op zondag 13 september. Dit jaar is de military een niveau gestegen naar een één-ster-military, waardoor het evenement voor het eerst ook internationale ruiters en publiek verwacht uit de omringende landen.
 
Hollandse versondernemers die de Cross Country Days-Military gebruiken om hun producten te promoten, worden persoonlijk uitgenodigd om het evenement in zijn geheel te beleven. Er is een feestelijke sponsoravond met alle andere ondernemers en op de dag van de Military kunnen de ondernemers met paard en wagen de wedstrijd van dichtbij ervaren. Voor de mogelijkheden en voorwaarden betreffende dit bijzondere evenement, kunnen versondernemers contact opnemen met Marleen van Giesen marleenvangiesen@live.nl.
 
Publicatiedatum: