Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tv-kok Rudolph van Veen op culinaire 'Kerstboot' Varend Corso Westland

Koppert Cress en Westland Marketing hebben de handen ineen geslagen voor een wel heel bijzondere deelname aan het Varend Corso. De boot zal geheel in kerstsfeer worden uitgevoerd. Speciale gast aan boord is tv-kok Rudolph van Veen. Die steekt onderweg ook nog de handen uit de mouwen: de topkok gaat zich culinair uitleven met Westlandse producten. Het Varend Corso wordt dit jaar op 31 juli, 1 en 2 augustus gehouden.

Met het aantrekken van de tv-kok willen Koppert Cress en Westland Marketing het Varend Corso extra aantrekkingskracht meegeven. 'We verwachten dat een bekende Nederlander aan boord voor veel extra interesse langs de kant kan zorgen', zegt Angelique Koolschijn van Westland Marketing. 'Hij is een echte publiekstrekker, waardoor we nog meer mensen van buiten de regio kunnen aantrekken.' Het idee om er een kerstboot met een gedekte tafel van te maken, is niet toevallig ontstaan. Rudolph van Veen lanceert eind van dit jaar een kerstboek. Ook gaat de tv-kok van start met de theatertournee 'Rudolph's Christmas'.

Het arrangement aan boord is in handen van Sarah Dikker. Zij werd eerder dit jaar winnares van het tv-programma Hollands Beste Bloemiste en is eigenaresse van Moods by Sarah. De producten op de boot zullen onder andere worden gesponsord door Decorum Company, Best Fresh Group en Tommies. Aan boord gaat Rudolph van Veen aan de slag met versproducten uit het Westland om een compleet Kerstdiner te bereiden.
Publicatiedatum: