Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
te zien op SBS6 in 'Alles over Wonen'

AGF-specialisten, leveranciers en telers in juli op TV

Vanaf zondag 5 juli 2015 is de AGF specialist 4 weken lang te zien in de zomereditie van het SBS6-programma Alles over Wonen. In deze editie laat het programma wekelijks zien wat zich allemaal in en rondom een AGF-groothandel afspeelt. Er komen verschillende telers, leveranciers en specialisten aan het woord die elk hun eigen bijdrage aan de in- en verkoop van AGF toelichten. Het Vol Smaak keurmerk zal hierin tevens een centrale rol spelen.



Alles over Wonen is het succesvolle woonprogramma bij SBS6. In de zomereditie gaan ze het land in en zal de presentatie niet vanuit de gebruikelijke Tv-studio plaatsvinden. Vanaf zondag 5 juli zullen ze vier weken lang een teler, groothandelaar Postuma, een Vol Smaak product en de AGF specialist in beeld brengen. Elke aflevering staat een ander product of merk centraal dat gevolgd wordt op zijn reis van het land naar de consument. In de aflevering van zondag 5 juli staan de Polderkoninkjes centraal bij aardbeienteler Chris Verhage uit Luttelgeest en AGF specialist Puur Natuur in Den Bosch.

Voor updates over deze serie afleveringen kun je de website en Facebookpagina van Postuma AGF in de gaten houden. Het programma Alles over Wonen is elke zondagmiddag vanaf 16.00 uur te zien op SBS6. Elke daaropvolgende zaterdagmiddag wordt de aflevering herhaald vanaf 15.30 uur.
Publicatiedatum: