Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer exposanten verwacht op Empack in Utrecht

Het grote nieuws op de afgelopen editie van Empack in 's-Hertogenbosch was dat Macropak na meer dan 60 jaar ophoudt te bestaan. Het zal vervangen worden door het laagdrempelige en compacte concept van Empack dat vanaf april 2016 om het jaar in de Jaarbeurs gehouden wordt. In de oneven jaren blijven de Brabanthallen de locatie, waardoor de totale Nederlandse verpakkingsmarkt nog beter bereikt wordt.



Meer exposanten volgend jaar in Utrecht
De reacties op deze verhuizing zijn zeer positief. Het vertrouwen blijkt wel uit het feit dat de hallen van de Jaarbeurs snel vollopen. Met nog 9 maanden te gaan, lopen de inschrijvingen zeer voorspoedig en is de beurs al voor 2/3 volgeboekt. Dit staat gelijk aan het totaal aantal exposanten dat aan het laatste verpakkingsevent in Utrecht deel nam.

Elk jaar actueel en relevant
Bij navraag op de laatste editie blijkt dat de bezoeker naast het vinden van de juiste exposanten steeds vaker komt om kennis op te doen. Actuele en relevante thema's zullen daarom ingebracht worden op het evenement. Speciale focus in het programma ligt op de onderwerpen: biobased verpakken, webretail verpakkingen, intralogistiek en printing van verpakkingen. De verpakkingsprofessional die echt op hoogte wilt blijven, bezoekt Empack en Label&Print daarom elk jaar.

Empack en Label&Print, een goede verpakking mét inhoud
Empack en Label&Print zijn samen het jaarlijkse netwerkevent voor de verpakkingsindustrie. Op deze vakbeurzen is alles te vinden op het gebied van verpakken, verpakkingen en verzenden. Het biedt de laatste innovaties en ontwikkelingen, inspiratie en samenwerkingsmogelijkheden voor deze dynamische
sector.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over of deelnemen aan de Empack of Label&Print edities in Utrecht 2016 of 's-Hertogenbosch 2017, dan kunt u contact opnemen met
Susanne den Otter: +31 (0)162 408984 of Joekie Verburg-Oomens: +31 (0)162 408985, of ga naar: www.empack.nl en www.label-print.nl.

Voor meer informatie over Empack Brussel in november 2015 belt u met
Philippe Van Dyck: +32 (0)3 2805327 of Els Verhoeven: +32 (0)3 280 5346 of
ga naar www.empack.be
Publicatiedatum: