Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrolux aan de slag bij NatureFresh, Ohio

Onlangs hadden directeur Peter Quiring en manager John Ketler van NatureFresh Farms een lang gesprek met Agrolux over hun ontwikkelingsplannen voor hun project in Ohio. NatureFresh ™ Farms begon in april met de bouw van een 70 hectare groot project in Delta, Ohio.

Het kasproject zal in de komende zeven jaar in verschillende fasen worden afgerond met een totale investering van bijna $ 200 miljoen in het jaar 2022.



Om een van de grootste groenteproducenten ter wereld te worden, moest NatureFresh de ontwikkeling van het jaarronde teeltprogramma onder de loep nemen. Om het hele jaar door te telen, zouden speciale verlichtingssystemen nodig zijn om tijdens de wintermaanden de groei te stimuleren. NatureFresh nam contact op met verschillende specialisten over de hele wereld. Uiteindelijk kwam de onderneming uit bij het Nederlandse Agrolux Lighting. Na verschillende bezoeken aan Canada en ontwikkelingsbijeenkomsten op het hoofdkantoor van Agrolux in Nederland tekenden Agrolux & NatureFresh een overeenkomst. Agrolux is nu de specialist en leverancier voor het nieuwe project in Delta, Ohio.

Uit hun eerste gesprekken bleek dat NatureFresh Farms een verticaal geïntegreerde partner is, niet alleen vernieuwend, maar in het bezit van een pioniersgeest ten opzichte van het gebruik van nieuwe technologieën. NatureFresh besloot de verlichting te monteren op een u-spoor in plaats van op de traditionele manier. Op deze wijze hebben ze meer flexibiliteit bij het plaatsen van de lampen en daarmee een betere verspreiding van licht door de kas.

Voor Agrolux is dit het eerste project op deze schaal. De Nederlandse onderneming is erg blij met de samenwerking met NFF. Beide bedrijven staan op één lijn wat betreft groei en visie voor de toekomst.


Meer informatie:
Agrolux
Nico van der Houwen
www.agrolux.com

nico@agrolux.com

Publicatiedatum: