Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Maarten Wagemans (Rungis)

"Vol ongeloof en verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze collega Maarten Wagemans. Maarten werkte sinds 2 augustus 2010 als inkoper bij Rungis. Met grote waardering voor zijn inzet en betrokkenheid zullen wij Maarten herinneren als een hardwerkende enthousiaste collega, die bijzonder geliefd was. Zijn kennis, passie en enthousiasme voor AGF was aanstekelijk, zijn gedrevenheid en ervaring zullen door ons allen erg gemist worden. We verliezen in Maarten, naast een zeer gewaardeerde waardevolle collega, een vriend."

"In dankbare herinnering wat hij voor Rungis heeft betekend, zal Maarten in onze gedachten blijven. Wij wensen zijn familie, vrienden en collega's heel veel sterkte toe met dit grote verlies."

Woensdag 1 juli is er gelegenheid om van Maarten afscheid te nemen om 20.00 uur tot 20.30 uur. Donderdag is de afscheidsdienst om 17.00 uur. Dit vindt beiden plaats in Crematorium en uitvaartcentrum Rijtackers, Anthony Fokkerweg 150, Eindhoven.
Voor vragen kunt u mailen naar francis@rungis.nl


Publicatiedatum: