Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VAE importeren dagelijks 21.000 ton AGF

Het Ministerie van Economische Zaken van de VAE maakt bekend dat de import van AGF dagelijks zo'n 21.000 ton bedraagt. Dit is 5.000 duizend ton boven het gebruikelijke gemiddelde.

Hashim Al Nuaimi, directeur van de afdeling consumentenbescherming van het ministerie, legt uit dat de volumes groenten en fruit die via de havens in Dubai aangevoerd worden, toegenomen zijn van 13.000 naar 16.000 ton per dag. Het volume van de vracht die via Abu Dhabi aangevoerd wordt, is gegroeid van 3.000 naar 5.000 ton per dag.

Tijdens een rondleiding over de groenten en fruitmarkt in Abu Dhabi vertelt hij dat zo'n 60% van de geïmporteerde producten voor de binnenlandse markt bestemd zijn, terwijl de overige 40% weer uitgevoerd wordt naar landen in de Golfregio.

De groenten en fruitvoorraden van het land bedragen momenteel zo'n 125.000 ton: 100.000 ton bestemd voor Dubai en 25.000 ton voor Abu Dhabi. In Dubai wordt inmiddels hard gewerkt aan nieuwe depots om plaats kunnen bieden aan nog 25.000 ton extra voorraad.
Publicatiedatum: