Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ABC Westland KVO gecertificeerd

Op donderdag 25 juni werd het convenant Keurmerk Veilig Ondernemen ondertekend door vertegenwoordigers van gemeente Westland, Politie, Brandweer en ABC Westland. Hiermee hebben alle betrokkenen zich verplicht om structureel maatregelen te nemen ter bevordering van de veiligheid op het ABC Westland terrein volgens een vastgesteld plan van aanpak en binnen een bepaalde periode.


Vlnr: Burgemeester J. van der Tak van gemeente Westland, R. van Leeuwen van VVE ABC Westland, H. Rijsdijk van ABC Westland Beheer, brandweercommandant J. Kuipers en G. van den Burg van Politie Westland.

Directeur Herwi Rijsdijk memoreerde tijdens de feestelijke bijeenkomst dat zijn bedrijventerrein in 2012 werd uitgeroepen tot 'Beste bedrijventerrein van Nederland. "Natuurlijk was dit een kroon op ons werk, maar tijdens de diverse auditgesprekken en de schouw ter plaatse, kwam ook de veiligheid van ons terrein aan de orde. Wij konden visueel en fysiek aantonen dat ons terrein veilig was, met meer dan 50 camera's, een hekwerk om het gehele terrein, nachtelijke surveillancediensten, bewegwijzering, voetpaden en verlichting. Maar geen Keurmerk Veilig Ondernemen. Dat was het moment waarop wij gestimuleerd werden om te gáán voor het convenant en certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen," aldus Rijsdijk.

Vervolgens werd er een werkgroep in het leven geroepen, geleid door Robert de Koning van VNO-NCW/MKB, met vertegenwoordigers van Gemeente Westland, Politie, Brandweer en ABC Westland., wat heeft geresulteerd in een KVO certificering voor een van de grootste agri & food bedrijventerreinen van Europa.
Publicatiedatum: