Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Albert Heijn stopt met 'ramadan-display'

Het speciale ramadan-display in Albert Heijn-supermarkten verdwijnt. Het tijdelijke display is dit jaar in geen enkel filiaal te vinden.



Dat meldt woordvoerster Dagna Hoogkamer van Albert Heijn aan NU.nl. "We waren niet zo tevreden over het display omdat het vaak wat rommelig oogde in de winkel en het assortiment niet optimaal aansloot op de behoefte van de klant", aldus Hoogkamer. Vorig jaar stond het display onder het motto 'Alles voor de Ramadan. Gewoon bij Albert Heijn' nog in meer dan 250 winkels.

In plaats van de schappen worden er vanaf dit jaar een tiental artikelen in bulkverpakkingen aangeboden. Ongeveer 150 winkels hebben tijdens de ramadan extra grote verpakkingen van onder andere bulgur, dadels, vijgen en olijven in de schappen staan.

Extra geleverd

Bij alle ruim 850 Albert Heijn winkels in Nederland worden bepaalde producten, waar meer behoefte aan is tijdens de vastenmaand, extra geleverd. "Denk aan halalvlees, dadels/zuidvruchten, citroenen, bladerdeeg, olijven en allerlei kruiden. Deze producten worden meer dan normaal geleverd."

Hoogkamer: "We willen graag een winkel zijn voor iedereen en proberen ons assortiment zo goed mogelijk aan te sluiten op de buurt waar we in gevestigd zijn."

Bron: NU.nl
Publicatiedatum: