Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Netto Marken-Discount verkoopt in juni B-kwaliteit asperges

De Duitse discounter Netto Marken-Discount zal van 11 juni tot en met 13 juni 2015 in geselecteerde regio's asperges uit Duitse teelt met kleine schoonheidsfoutjes verkopen. Dit doet de discounter onder het motto 'Natur hat ihre eigene Vielfalt' (Natuur heeft haar eigen verscheidenheid). Met dit verkoopinitiatief wil het bedrijf opnieuw bereiken dat de waardering voor levensmiddelen bij de consument toeneemt. Bovendien breidt het bedrijf met deze verkoopactie haar samenwerking met Duitse telers verder uit.

De asperges worden tegen voordelige prijzen (2,99 euro per bakje van 1,5 kilogram) in Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Niedersachsen, Schleswig-Holstein, Bayern, Brandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Hamburg en Berlijn verkocht. De kromme asperges die deels licht paars gekleurd zijn, zijn vergeleken bij het reguliere assortiment uit handelsklasse 1 zo'n 60 procent goedkoper.

De levensmiddelendiscounter reageert met de verkoopactie op de uiterst positieve respons van haar klanten op de Netto-duurzaamheidsacties in de twee voorgaande jaren. Ook in de toekomst zal het bedrijf producten uit eigen land, die optisch gezien licht afwijken van de norm, tijdens actiedagen tegen voordelige prijzen verkopen.

Publicatiedatum: