Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe verpakkingen CuteCumbers

Canadese cocktail-komkommers succes in China



De eerste CuteCumbers™ van Mucci Farms zijn ontzettend goed ontvangen in China na hun aankomst op 16 april en sindsdien zijn er meerdere vrachten verstuurd. Hieronder staan een aantal foto's van de laatste lading die is gearriveerd.



Marketing- en reclamecampagnes zijn begonnen om het merk meer bekendheid te geven. "De CuteCumbers™ van Mucci Farms zijn de eerste cocktail-komkommers op de Chinese markt en ze winnen snel aan populariteit", zegt Emily van Mucci Farms.

De CuteCumbers™ zijn milder van smaak dan mini-komkommers en zijn krokanter en kleiner. "Ze zijn perfect als snack en om onderweg op te eten".




"CuteCumbers™ zijn een goede bron van vitamine B en vezels. 95% van de komkommer bestaat uit water wat het lichaam helpt afvalstoffen te verwerken"

De graphics van het logo en de verpakkingen zijn zo gemaakt dat ze volwassenen en kinderen aanspreken. "Onze verpakkingen zien er clean uit en zijn gemakkelijk te lezen. De verpakkingen hebben een Matte Vernish Finishing en het zijn de eerste komkommers, die zo verpakt zijn. Hiermee hebben we een unieke look gecreëerd. Consumenten kunnen ook gemakkelijk nieuwe recepten vinden op het internet via QR Code Technology dat op de achterkant van de verpakkingen te vinden is".



 
CuteCumbers™ zijn verpakt in doorzichtige, rechtopstaande, hersluitbare zakken met een versterkt handvat. "Hierdoor kunnen we de heldere groene kleuren van de komkommers goed tonen. Het laat zien dat de CuteCumbers™ gemakkelijk zijn om mee te nemen en onderweg van te snacken".

Voor meer informatie:
Emily Murracas
Mucci International Marketing
EMurracas@muccifarms.com
www.muccifarms.com
Publicatiedatum: