Advocatenkantoor organiseert seminar over voedselveiligheid
Gedurende het seminar wordt aan de hand van recall cases en andere incidenten een link gelegd tussen de voedselveiligheidspraktijk, wetenschap en juridische praktijkervaring. Marijn van Tuijl van Kneppelhout & Korthals: 'De overheid neemt verstrekkende maatregelen waardoor complexe wet- en regelgeving zo snel verandert dat het lastig is voor bedrijven om bij te blijven. Met dit seminar bieden we professionals uit de voedselindustrie een handreiking.'
Programma
Meike de Jong, bekend van het RTL Nieuws, leidt het evenement in het Rotterdamse concert- en congrescentrum De Doelen. Tot de sprekers behoren onder andere: advocaat Gert-Jan de Jager over toezicht en vervolging door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Senior Food Consultant Cees van Elst over compliance en recalls en microbioloog dr. Rijkelt Beumer over de grens tussen veilig en onveilig voedsel. Ook is er ruimte voor een paneldiscussie met de experts.
Datum: donderdag 28 mei 2015
Aanvang: 13:00
Einde: 19:00
Locatie: De Doelen – Eduard Flipse Zaal,
Karel Doormanstraat 223, Rotterdam
Toegang: Gratis
Over Kneppelhout & Korthals
Kneppelhout & Korthals is een fullservice advocatenkantoor voor grote en middelgrote ondernemingen. Het Rotterdamse kantoor werd in 1979 opgericht door Jan Kneppelhout en Benk Korthals, de latere minister van Justitie. Inmiddels wordt het kantoor gerund door 12 partners die leiding geven aan 45 advocaten. De organisatie specialiseert zich onder meer in de sectoren Food & Health, Maritiem en IT & Telecom. Ook heeft het kantoor internationale expertise over handelsrelaties in met name Rusland, China en Vietnam. Voor meer informatie, bezoek www.kneppelhout.nl.
Bron: foodvalleyupdate.nl