Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Team Westland bedankt sponsors: teller op 53.000 euro



Donderdag 14 mei was de dag dat Robin Don en Pieter Verduijn hun slotfeest gaven. Er was veel ondernomen om geld op te halen voor het Team Westland/Alpe d'HuZes. Het begon met een "fietstocht op ludieke wijze". Om 14.00 uur was de start bij de Pianobar in Naaldwijk. Daar hadden ongeveer 110 wielrenners zich verzameld toen Robin op racefiets, Wim Zwinkels in de Tuk-Tuk en Pieter met Arthur op de tandem aan kwamen rijden voor een grootse ontvangst.

Arthur Zwinkels is degene waar Robin Don en Pieter Verduijn over twee weken de berg 6 keer voor opgaan. Arthur vecht op het moment tegen een hersentumor. Na een gezellige fietstocht van 40 kilometer was er een groots feest bij Tuin en Terras, waar ook nog eens een paar honderd man op af kwamen. Aan het einde van de avond werd het bedrag bekend gemaakt wat Robin en Pieter totaal hebben opgehaald. Dit alles is gelukt door vele acties die zij organiseerden of die anderen voor hun organiseerden.

Vele sponsoren hebben Robin en Pieter geholpen om het feest te laten slagen en uiteindelijk een gigantisch bedrag te mogen onthullen. Nadat een bedrag van € 48.000,- op de cheque was geschreven, werd dit werd al snel door iemand verhoogd naar € 50.000,-. Toen uiteindelijk het feest was afgelopen en de lichten uitgingen, stond de teller op.........€ 53.000,-



Een ongelofelijk mooi bedrag wat onze stoutste dromen ver overtrof

Wij willen iedereen SUPER BEDANKEN!

Arthur, Linda, Randy
Robin en Pieter
en toebehoren
Publicatiedatum: