Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Red Egg-telers positief over seizoen

Win een Ipad mini bij Red Egg tomaten

Sinds de introductie van Red Egg wint de veelzijdige pruimtomaat aan populariteit. Dit seizoen wordt de tomaat extra ondersteunt met verschillende marketingactiviteiten. Vorige week is een BtoB promotie gestart waarbij alle kopers van Red Egg kans maken op een Ipad Mini. Er is gekozen voor twee actieperiodes, week 21-24 en week 26-30. Hoe meer Red Egg een klant koopt, hoe meer kans hij maakt op de prijs. Kijk voor meer informatie op www.redegg.eu/actie.


Promotie Red Egg
Dit seizoen zijn er al verschillende promoties georganiseerd om de verkoop van Red Egg te bevorderen. Zo rijdt er sinds januari een vrachtwagen met een prachtige Red Egg stickering. En tijdens de start van het seizoen, die gelijk viel met Pasen, zijn er verschillende promoties bij de groentespeciaalzaken gedaan. Ook zijn er proeverijen gehouden bij de Jumbo Foodmarkten in zowel Breda als Amsterdam. Deze zijn zeer enthousiast ontvangen.



Red Egg-telers positief over seizoen
'Na een goede start dit voorjaar verwachten we dat de positieve trend in het seizoen doorzet. Ook na het sluiten van de grenzen in Rusland vindt de Red Egg gemakkelijk zijn weg naar andere Europese klanten in voornamelijk Engeland en Duitsland' aldus de Red Egg telers, Themato, Nico Duijvestijn en Fred van Zeyl & Gebr. Zwinkels.



Verrassend veelzijdig tomaat

'De Red Egg pruimtomaat is niet alleen onderscheidend in zijn vorm, maar ook door de vele toepassingsmogelijkheden. Redd Egg tomaten zijn jaarrond verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen. Naast de 6 kg los en 7 kg gelegd zijn er ook verschillende consumentenverpakkingen beschikbaar", aldus Verkoper Bart Triemstra.



Voor meer informatie:
Bart Triemstra,
Verkoper Vruchtgroenten The Greenery,
tel: 0180 180 657 975
e-mail: b.triemstra@thegreenery.com

Publicatiedatum: