Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootste editie Asia Fruit Logistica 2015 ooit

De Asia Fruit Logistica heeft te maken met een grotere exposantenaanvraag dan ooit. De deelnemende landen bereiden zich voor op een nog groter evenement dat plaats zal vinden van 2 tot 4 september in Hong Kong.
Vier maanden voordat de enige AGF-beurs in Azië zijn deuren opent, zijn de boekingen voor standruimte al 15 procent groter dan vorig jaar. 

Exposanten uit zo'n 35 verschillende landen hebben zich geregistreerd voor deelname. De verkochte tentoonstellingsruimte is op dit moment 30 procent groter dan vorig jaar. Veel landen investeren om hun aanwezigheid op de beursvloer in 2015 uit te breiden.

Vooral Aziatische landen zetten zich in voor een sterk resultaat. Taiwan heeft haar boekingen voor standruimte verdubbeld in vergelijking met vorig jaar. De registraties uit Maleisië en Korea zijn gestegen met respectievelijk 70 procent en 80 procent. China is traditioneel het grootste exposerende land op de Asia Fruit Logistica. Het land heeft 25 procent meer ruimte geboekt dan vorig jaar. De Chinese handelsmaatschappij Goodfarmer verdubbelde de omvang van haar stand. 

De stijging is niet beperkt tot Aziatische exposanten, maar geldt voor landen over de hele wereld. 

Nieuw-Zeeland zal meer dan 80 procent groter zijn dan vorig jaar zal onthullen. Kiwiproducent Zespri verdubbelt de omvang van haar expositieruimte.

Turkije heeft ook al een dubbele ruimte geboekt in vergelijking met 2014. Ook andere landen vergroten de tentoonstellingsruimte, zoals Egypte met 47 procent, Italië met 50 procent en Spanje met 50 procent.
Bezoekers kunnen hun tickets online kopen op www.asiafruitlogistica.com/tickets met 40% korting.
 

Voor meer informatie:
Claudia Bach
Asia Fruit Logistica
Tel: + 49 30 3038 2373
Email: tickets@gp-events.com
www.asiafruitlogistica.com
Publicatiedatum: