Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Growco Cannabis Greenhouse nadert voltooiing

Het bedrijf GrowCo in Colorado is bijna klaar met de inrichting van een kas bestemd voor de teelt van medicinale cannabis. Waarschijnlijk trekt de eerste huurder er binnen korte tijd in. De faciliteit heeft een kas van 27.000 vierkante meter en 4500 vierkante meter magazijn.

Eenmaal voltooid zal het project de grootste moderne cannabisfaciliteit in Colorado zijn. De kas is verhuurd aan Suncanna LLC, een nieuw opgerichte vennootschap, waarvan de eigenaren meer dan twintig jaar ervaring hebben in de moderne commerciƫle kasteelt.

Growco biedt gecertificeerde telers milieuvriendelijke, computergestuurde natuurlijke teeltsystemen. UV-B zonlicht zorgt voor een optimale plantengroei, het dak opent automatisch en in de kas zelf wordt verdampingskoeling en vloerverwarming elektronisch geregeld. Growcokassen recyclen hun water in een op zichzelf staand, zelfreinigend systeem.

Tweede kas
Een tweede kas is intussen in aanbouw. John Mckowen, interim-CEO van Growco: "Dit jaar nog zullen we onze activiteiten uitbreiden met 100%. De kassen vallen nu nog onder Two Rivers, maar eind 2016 of begin 2017 zullen de activiteiten vermoedelijk verzelfstandigen. Met de verwachte verandering in de hennepwetgeving in Colorado zullen we van start gaan met hennep als een rotatiegewas."

GrowCo
Growco is een dochteronderneming van Two Rivers Water & Farming Company. Growco biedt state-of-the-art computergestuurde kassen voor gelicentieerde marihuanatelers in de Verenigde Staten. Growco biedt ook adviesdiensten, financiering, ontwikkeling en operationele diensten voor kashuurders. Growco is zelf geen marihuanateler of retailer.


Contact:
Two Rivers Water & Farming Company
GrowCo, Inc.
(303) 222-1000
info@2riverswater.com
info@trgrowco.com
Bron: www.itbusinessnet.com
Publicatiedatum: