Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Internationale fruit- en groentesector komt samen in Londen

Op 4 juni aanstaande vindt de London Produce Show and Conference plaat in het Grosvenor House aan Park Lane in London.

Dit is de tweede editie van dit jaarlijkse business-to-business evenement gericht op de internationale groenten- en fruitsector. Genodigden zijn mensen uit de sector, vertegenwoordigers van de overheid, academici en de media.

Het is de grootste beurs zijn in het Verenigd Koninkrijk en er worden 50% meer mensen verwacht dan tijdens de eerste editie in 2014. Er zullen demonstraties zijn van gerenommeerde Britse chefs en meer dan 128 stands met bedrijven uit 40 landen. Er worden meer dan 1.500 bezoekers verwacht, inclusief groothandelaren, restaurateurs, telers en importeurs en exporteurs.

Jeremy Pang, chef-kok en ambassadeur van het evenement, zal zijn nieuwe boek lanceren en staat klaar voor interviews. Hij is de oprichter van de School of Wok in Covent Garden.

Naast productinnovaties en marketing- en trendpresentaties zullen er ook lezingen worden gehouden door professoren van toonaangevende AGF-universiteiten. Een van voordragers is Bruce Peterson, een internationaal bekende global retail analist, verantwoordelijk voor de aankoop van verse producten voor Wal-Mart in de VS. Wal-Mart bezit tegenwoordig Asda.


For more information:
Natalie Pavich
The London Produce Show and Conference
Tel: +44 (0)7479 477829
Email: natalie.pavich@londonproduceshow.co.uk
www.londonproduceshow.co.uk

Publicatiedatum: