Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Onze klanten inspireren in nieuwe DemoLab"

PerfoTec verhuist naar Woerden

Vanaf 1 april 2015 is PerfoTec 'Best for Freshness' gehuisvest in Woerden. Het bijzonder aan de nieuwe locatie is dat deze is uitgerust met een Demolab waar demonstraties van het PerfoTec Respiration Control systeem gegeven kunnen worden en verpakkingen kunnen worden getest.



Verlenging houdbaarheid
PerfoTec's Respiration Control System verlengt de houdbaarheid van verse groenten en fruit. In de winkel met verpakkingen maar ook tijdens het transport. Het systeem meet de ademsnelheid van verse groenten en fruit en past de verpakking daar vervolgens op aan met behulp van micro-perforaties. Hiermee wordt de houdbaarheid flink verlengd hetgeen grote voordelen voor de hele keten biedt.

In het PerfoTec DemoLab kunnen klanten en zakelijke relaties op een informele manier kennis maken met het 'Best for Freshness' laser en respiratie systeem van PerfoTec. Het is tevens bedoeld als een informele ontmoetingsplek met ruimte voor het uitwisselen van ideeën en concepten en het verzorgen van trainingen en presentaties. Tot slot kunnen hier nieuwe verpakkingen met behulp van het PerfoTec systeem worden getest op kwaliteit en houdbaarheid. Het is ook mogelijk om zeevracht met AGF te simuleren.

Voor meer informatie:
PerfoTec 'Best for Freshness'
Klompenmakersweg 16
3449 JB Woerden
www.perfotec.com

Publicatiedatum: