Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Bank overtuigd: afbraak en nieuwbouw heeft toekomst"

Arcadia en AAB maken aanvang met het vernieuwen van de glastuinbouw in het Westland. De' top'ondernemer van het Westland is erin geslaagd om de bank te overtuigen dat afbraak van bestaande kassen om vervolgens nieuwbouw te plegen binnen het Westland toekomst heeft. Arcadia werkt mede dankzij dit nieuwbouwproject gestaag door aan de toekomst.

Afgelopen vrijdag is er gestart met het opsteken van de nokken bij Arcadia aan de Burgemeester van Doornlaan in De Lier. Hiermee is het hoogste punt van de kas bereikt.



Deze nieuw ontworpen kas voor jaarrond Chrysantenteelt wordt volledig geïntegreerd voorzien van alles wat je in een bloementeelt kas zoal tegen kan komen: hijsverwarming, stoomleidingen, bloementransportgoot, bovenberegening geïntegreerd aan c-profielen met belichting en dakberegening. Daarnaast wordt de kas voorzien van technische aanpassingen voor het nieuwe telen, d.m.v. buitenluchtaanzuiging gecombineerd met binnenluchtcirculatie en bijverwarming om te kunnen ontvochtigen met een mix van droge buitenlucht en binnenlucht. De kas wordt beglaasd met diffuus glas met 2-zijdig AR-coating en er wordt een tweede scherminstallatie aangelegd.

AAB werkt al 20 jaar voor Arcadia en is zeer trots dat zij de aankoop, nieuwbouw en energie begeleiding voor de familie van Ruiven en partners mag uitvoeren.


Voor meer informatie:
AAB
Tel:0174-637637
www.AABnl.nl

Publicatiedatum: