Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans van der Meijs bouwt vier koelcellen voor Freight Line Europe

Tholen - Logistiek dienstverlener Freight Line Europe is gespecialiseerd in het transport van versproducten, voornamelijk van en naar het Verenigd Koninkrijk. In De Lier beschikt de transporteur over een grote temperatuursgecontroleerde loods, waar klanten gebruik kunnen maken van de op- en overslagfaciliteiten.



Onlangs heeft Hans van der Meijs BV een viertal grote koelcellen op de nieuwe locatie van Freight line geïnstalleerd voor het koelen van AGF-producten. De koelcellen hebben een totale oppervlakte van 38,5 x 14,8 x 7 meter (lengte, breedte, hoogte). In het pand is voor de 4 koelcellen een gebruikte, gereviseerde koelinstallatie geïnstalleerd.



Bij de installatie werkte Hans van der Meijs bv met een combinatie van nieuwe en nette gebruikte materialen om het prijstechnisch zo interessant mogelijk te houden. Bovendien dragen we met het hergebruik van materialen zoals sandwichpanelen en deuren een steentje bij voor een beter milieu.



Hans van der Meijs levert nieuwe en gebruikte koelcellen, sandwichpanelen, koelceldeuren en koelinstallaties. Het bedrijf uit Hoek van Holland is buiten het Westland ook actief in heel Nederland en het buitenland.



Neem ook eens een kijkje op de website: www.hansvandermeijs.nl

Voor meer informatie:
Hans van der Meijs BV
Nieuw Oranjekanaal 85
3151 XL Hoek van Holland
Mob: 06-55752071
info@hansvandermeijs.nl
www.hansvandermeijs.nl

Freight Line Europe
Jogchem vd Houtweg 2a
2678 AG De Lier
Tel: +31 (0)174 520010
Fax: +31 (0)174 511010
info@freightlineeurope.com
www.freightlineeurope.com