Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Food Center Westland feestelijk geopend



Vandaag zijn de eerste vijf ondernemers gestart met de verkoop van groenten en fruit in het nieuwe groothandelscentrum in Poeldijk. Vanaf maandag 4 mei zullen ook de resterende bedrijven van fase 1 hun deuren openen voor groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten. Rond half negen werd ter gelegenheid van de ingebruikname, een feestelijk optreden verzorgd door Fanfarra Amigos de Holambra-Brazilië. Deze percussieband wordt gevormd door Braziliaanse jongeren, die de samba combineren met Nederlandse klompen.



Bijna alle units in fase 1 zijn verhuurd en naar verwachting zal binnen enkele maanden gestart worden met de bouw van fase 2. Voor units in deze fase is naast de groente en fruithandel ook interesse getoond vanuit de vleesgroothandel, bakkers en een drankengroothandel.



In Food Center Westland zijn naast de bedrijfsunits van 110 m² per stuk, ook complete kantoorunits te huur van 24 tot 43m2. Alle units in het nieuwe complex worden compleet gestoffeerd aangeboden en zijn voorzien van alle relevante aansluitmogelijkheden voor internet en communicatie, zoals glasvezel en KPN. De units in het bruisende agri & food hart van de randstad zijn vooral geschikt voor internationale handelskantoren die zich richten op de agri & food sector, maar ook voor ondernemers die vanuit een ander perspectief betrokken zijn bij de verssector.



Groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten zijn van harte welkom in Food Center Westland, op alle weekdagen en op zaterdag vanaf 05.00 uur. Particulieren worden niet toegelaten.



In deze overdekte groothandelsmarkt hebben de volgende bedrijven in de eerste fase hun intrek genomen: ABC M&M Groothandel met Hollandse en importproducten, Boeregoed met een bijzonder aanbod van Westlandse kasproducten, vollegrondproducten en biologische groenten, Caribbean Trading met import exoten, Haro Groente en Fruit, een bedrijf dat zich richt op Marokkaanse en Zuid-Afrikaanse citrus- en kasproducten, Masr Fruit International met importproducten uit Egypte en Valstar Holland BV met een volledig Hollands én een compleet importpakket van groenten en fruit. Binnen afzienbare tijd zullen ook de andere nieuwkomers gepresenteerd worden.



www.foodcenterwestland.nl
Publicatiedatum: