Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nooit gelukt zonder partners & relaties"

25 jaar SchermNed

SchermNed bestaat 25 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Cock van der Voort, eigenaar van SchermNed, is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Ada. Samen hebben zij drie kinderen: Jack, dochter Terry en Mark. Inmiddels werken zij alle drie in het familiebedrijf. "Natuurlijk ben ik trots op mijn kinderen. Ze werken ontzettend hard en we zijn een sterk team samen", aldus Cock.

Van start vanuit de berging
Ruim 14 jaar is SchermNed nu actief in het pand aan de Grote Woerdlaan te Naaldwijk. SchermNed richt zich op het leveren en monteren van tuinbouwinstallaties en unieke licht- en zonweringsoplossingen binnen de utiliteitsbouw. "In 1990 is SchermNed ontstaan in de berging van ons nieuwe huis aan het Galgenblok te Naaldwijk. Ik weet het nog goed. Een dag nadat SchermNed geboren was, vierden Ada en ik ons 12,5-jarige huwelijksfeest. Onze kinderen waren 1, 3 en 5 jaar. We woonden net een jaar in het nieuwe huis en ik had dus nog geen inkomen. Tja, een spannende tijd was het zeker", lacht Cock.


Cock van der Voort (met bloemen) viert het jubileum met een aantal collega's.

SchermNed groeit groot
Gelukkig meldden zich al snel enkele kassenbouwers en kon Cock offertes schrijven voor het leveren en monteren van scherminstallaties, luchtmechaniek en insectengaas. Binnen een maand startte Jan Groenewegen, ook van Luc Aalbrecht, als uitvoerder bij SchermNed. In 2005 is de kans benut om Vitrona, met circa 17 medewerkers, over te nemen. Vitrona richt zich op de particuliere en zakelijke markt met binnen- en buitenzonwering, rolluiken, kozijnen, Plameco plafonds en het leveren en monteren van complete terrasoverkappingen en tuinkamers. Vitrona en Schermned zijn geïntegreerd en samen ondergebracht in het pand aan de Grote Woerdlaan.

Kleine kinderen worden groot
"In 2007 zijn mijn beide zoons, Jack en Mark, in het bedrijf gaan werken. Door een onderzoek van Jack aan de Hogeschool hebben wij in 2010 een tweede vestiging van Vitrona geopend in Berkel en Rodenrijs. In 2013 zijn de belangen van Hogenboom zonwering te Delft overgenomen en in 2014 is ook mijn dochter Terry parttime in de zaak komen werken. Als ik er zo over nadenk hebben we mooie stappen gemaakt in de afgelopen 25 jaar. Bijzonder trots ben ik op mijn vrouw Ada, de kinderen en de prachtige familiebedrijven. Zonder de samenwerkende kassenbouwers, bedrijven, leveranciers, maar vooral ook onze relaties medewerkers, was dit nooit gelukt.", aldus een trotse Cock.


Voor meer informatie
SchermNed BV
Contactpersoon: Jack van der Voort
Grote Woerdlaan 36c
2671 CL Naaldwijk
Tel: +31 (0)174 62 22 14
jack@schermned.nl

www.schermned.nl

Publicatiedatum: