Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Import aubergines neemt af

Het Westen van de Verenigde Staten neemt afscheid van de import van de Mexicaanse aubergines terwijl de groenten uit Coachella naar verwachting de komende week op de markt verschijnen. De aubergines, die nog ingevoerd worden, hebben een hoog gewicht.

Autoriteiten van de grensovergang Nogales-Arizone spreken over zware aubergines, die op 17 april de Verenigde Staten binnenkwamen. Bij de grensovergang voor in karton verpakte 18s aubergines lagen de prijzen tussen de $14,95 en $16,95. De 24s aubergines kosten $12,00 en $14,95. De vraag naar de 18s was hoog en die naar 24s gemiddeld. De import uit Mexico blijft nog zo'n drie weken aanhouden. Kort voor het einde gaat het seizoen in Choachella van start.

De vraag uit Florida was goed en bleef stabiel aan het einde van de week. De prijzen voor een aubergine van medium omvang varieerden van $12,35 tot $16,95.

Publicatiedatum: