Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BelOrta introduceert

ZeroTom: tomatenverpakking voor in de koelkast

BelOrta innoveert met een nieuwe tomatenverpakking, gevuld met tomaatjes die ook op smaak blijven na bewaring in de koelkast. De ZeroTom levert minder afval dan de traditionele verpakkingen, heeft een herkenbare styling en bevat het smaaktomaatje BelRosso.



Nog lekkerder gekoeld
Tomatenkenners weten het al lang: tomaten horen niet in de koelkast. BelOrta introduceert een nieuwe verpakking met tomaatjes die dit hele gegeven op zijn kop zetten. De ZeroTom bevat een kerstomaatje dat nog intenser smaakt nadat het uit de koelkast komt. De BelRosso wordt dagvers geoogst met het kroontje als teken van versheid, wordt gekenmerkt door een unieke smaaksensatie en is nog lekkerder wanneer gekoeld. De koude temperatuur versterkt immers de lekkere bite en perfecte smaakbalans. Spar (Colruyt Group) engageert zich om dit heerlijke product mee te ondersteunen en zal dit lanceren in haar winkels.

De handige verpakking valt op in de tomatenrayon of aan de kassa en zorgt ervoor dat de consument deze tomaatjes overzichtelijk kan bewaren in de koelkast. Het gebruik van zakjes zorgt voor minder afval dan een shaker door een besparing op plastiek en minder ruimtegebruik bij het restafval of het gemengd plastiekafval. Bovendien maakt de handige vorm optimaal gebruik van ruimte waardoor er meer zakjes in een kist passen. De ZeroTom bevat 250 gr hapklare snoeptomaatjes die ideaal zijn als gezonde snack tussendoor.

Voor meer productspecifieke informatie kan u terecht bij het commerciƫle team van BelOrta.

Tel: +32 (0)15 565 617
verkoop@belorta.be
www.belorta.be 
Publicatiedatum: