Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Huseyin Culdur: "Groeiende cash & carry, import en export"

Enes verdubbelt capaciteit op Fresh Park Venlo



Tholen - Enes BV heeft met de aankoop van het naastgelegen pand op Fresh Park Venlo haar capaciteit verdubbeld. Volgende week verhuist im- en exportdochter Ceyda al naar het voormalige pand van Staay, in juni gevolgd door Enes. Het pand telt inclusief buitenterrein een oppervlakte van circa 8941 m2, waarvan 625 m2 aan kantoorruimte en heeft zeven laaddocks en tien koelcellen.


Ercument en Huseyin

Met de aankoop bewijst de groothandel uit Venlo de groei van de Cash & Carry-handel op het terrein. "In 2004 zijn we gestart met Enes in een pand van 300 m2, waarna we in 2007 zijn verhuisd naar ons huidige pand met een oppervlakte van 1.000 m2. In 2010 zijn we Ceyda gestart, waarna we in 2012 onze capaciteit hebben uitgebreid naar 2.000 m2 en nu verdubbelen we opnieuw", vertelt Huseyin Culdur, die samen met Ercument Saka het bedrijf leidt.



Facturatie via iPad

Momenteel worden de deuren vervangen, koelcellen gerenoveerd en de infrastructuur aangelegd om in het nieuwe pand aan de slag te gaan. Ook wordt er een ruimte ingericht voor de avondverladingen, zodat klanten 24 uur per dag kunnen laden. "We denken met de klanten mee. De facturatie verloopt straks via iPads voor de Cash & Carry klanten", vertelt Huseyin, trots. "Daarnaast kunnen we in dit pand de op- en overslag voor andere bedrijven verzorgen."


Kantoorruimte

"We hebben de laatste jaren onze klantenkring fors kunnen uitbouwen, met name onder de Turkse bedrijven in Duitsland. Daarbij importeert Ceyda groenten en fruit uit Spanje, Italiƫ, Frankrijk, Turkije, Griekenland, Duitsland en Chili. Met dit pand kunnen we ook in de toekomst een verdere groei realiseren. In september zullen we het nieuwe pand officieel openen met klanten en leveranciers", vertelt Huseyin.


Hier komt Restaurant Enes

Voor meer informatie:
Enes Groente & Fruit
Venrayseweg 116 E
5928 RH Venlo, Loods H3-5
Tel: 077-3961190/97
info@enes.nl
www.enes.nl