Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marco de Koster, Tramper Technology:

"Complete AGF-sealverpakkingslijnen in eigen beheer"

Tholen - Bijna twee jaar geleden opende Tramper Technology een nieuw pand langs de A58 in Goes met een totale oppervlakte van zo'n 10.000 m2. In het pand werkt een team van ruim vijftig mensen aan de ontwikkeling en bouw van complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelenverwerkende industrie. Het gehele proces, vanaf het eerste contact met de klant tot en met de aflevering van de machines en projecten, vindt plaats in eigen beheer.


 
Tramper Technology is in 1986 opgericht door Peter Tramper onder de naam Tramper Techniek in een bedrijfsruimte van ca. 50m2 in 's Gravenpolder. "De eerste vijftien jaar hebben we ons veelal gericht op speciaalbouw. Vandaag de dag bestaat een groot deel van de activiteiten uit seriematige machinebouw. Vanuit vraag van de mosselindustrie naar lekvrije verpakkingen hebben we in 2003 de eerste vier traysealers gebouwd. Na deelname aan de Macropak in 2004 kwamen we onder andere ook in contact met groentensnijbedrijven, die duidelijk meerwaarde in onze traysealmachines zagen", vertelt verkoopdirecteur Marco de Koster, die sinds 1999 bij Tramper werkt en sinds 2012 deel uitmaakt van de directie naast André en Peter Tramper.


 
"Inmiddels hebben we al heel wat complete sealverpakkingslijnen geleverd aan groente- en fruitverwerkende bedrijven. "Zo hebben we bij Vezet onlangs de tiende sealverpakkingslijn geïnstalleerd voor o.a. maaltijdsalades", vertelt Marco. "Wij leveren een compleet gamma van machines voor het ontnesten/ontstapelen, wegen, afvullen, topsealen en dekselen van allerlei soorten trays, waarbij we onze ervaring in de speciaalbouw nog dagelijks gebruiken. We zijn meer gefocust op complete projecten dan het afleveren van aantallen. Daarbij kunnen standaardmachines als multihead wegers, etiketteer- en printapplicaties, checkweeg- en metaaldetectiesystemen in nauw overleg met de klant bij de door ons ontwikkelde machines worden betrokken."


Marco de Koster
 
"Klanten willen tegenwoordig meer dan in het verleden flexibiliteit van de machines voor hun diversiteit aan producten. Met onze servo gestuurde machines voldoen we als geen ander aan deze wens. In groentensnijderijen is er wat dat betreft nog veel handwerk. Die automatiseringsbehoefte kan niet iedereen invullen. Ook in dat opzicht bieden we onze klanten duidelijk meerwaarde", vertelt Marco.


 
"De Benelux is onze thuismarkt en die verliezen we niet uit het oog, maar ook vanuit bijvoorbeeld Frankrijk en Scandinavische landen ontstaat meer en meer interesse naar onze machines. Verder zien we voor de toekomst ook een groeimarkt voor maaltijdsalades in landen als Duitsland. Onze eerste deelname aan de Fruit Logistica dit jaar bevestigde dat beeld", vertelt Marco. "De komende jaren hopen we ons verkoopnetwerk ook in andere landen uit te breiden. Echter, we hechten veel belang aan beheerste groei. We staan bekend om onze goede service en kwaliteit en dat willen we vasthouden."


 
Voor meer informatie:
Tramper Technology
Nansenbaan 30
4462 GR Goes
Tel: 0113-312811
sales@ttbv.nl
www.trampertechnology.nl