Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
gespecialiseerd in douaneformaliteiten voor de AGF-sector

KGH Customs Services neemt Gee's Customs Solutions over

KGH Customs Services heeft Gee's Customs Solutions (GCS) in Nederland overgenomen en daarmee haar positie als onafhankelijke partner voor het vervullen van douaneformaliteiten in Europa versterkt. GCS is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in douaneformaliteiten voor de AGF-sector en is gevestigd in Barendrecht, Nederland. Na de overname heeft KGH meer dan 650 werknemers in 11 landen.

De overname van GCS volgt na recentelijke uitbreidingen van KGH in Frankrijk, Italiƫ en de Tsjechische Republiek. Het maakt onderdeel uit van de langetermijnstrategie om een volledig, pan-Europees douanebedrijf te ontwikkelen dat in staat is uitgebreide douaneservices te bieden in alle belangrijke Europese landen, waarbij Nederland beschouwd wordt als importcentrum voor douaneservices in Europa.

GCS is op 1 januari 2004 opgericht door G.T. Huigen en G. Eiting en vanaf de start al snel uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Nederlandse douanemarkt. GCS is met name actief in de nichemarkt van het verwerken van verswaren, met name groenten en fruit. In deze markt is hoge service en kwaliteit richting de klanten van extreem groot belang.

"Met de overname van GCS versterken wij onze diensten aan onze Europese klanten nog verder", zegt Vidar Gundersen, CEO van KGH. "We zijn met name verheugd over het feit dat het huidige management en personeel van GCS in hoge mate betrokken zal blijven bij de dagelijkse afhandeling van documentatie voor klanten. G.T. Huigen en G. Eiting blijven, met hun uitgebreide douanekennis en -ervaring in deze specifieke sector, werkzaam voor het bedrijf."

"We zijn blij dat we onderdeel mogen uitmaken van KGH", zeggen G.T. Huigen en G. Eiting, oprichters en eigenaren van GCS. "We kijken ernaar uit de Europese klanten van KGH te ondersteunen en met onze langdurige ervaring op het gebied van Nederlandse douaneformaliteiten. Wij weten zeker dat we hen een fantastische dienstverlening kunnen bieden. Bij GCS hebben we innovatieve douaneservices ontwikkeld voor de sector verswaren, die gereed zijn te worden gelanceerd op de belangrijkste Europese markten en met behulp van het KGH-netwerk hebben we nu de mogelijkheid dit waar te maken."

www.kghcustoms.com
Publicatiedatum: