Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
37 jaar werkzaam geweest bij Karel de Mooy

Overlijdensbericht Arie de Vreugd

Zaterdag 4 april is Arie de Vreugd overleden. Arie was een bekende in AGF-land en heeft 37 jaar bij Karel de Mooy AGF BV gewerkt. Er is gelegenheid tot condoleren op woensdag 8 april van 19.00 tot 20.00 uur in het rouwcentrum, Zuidstraat 103 te Katwijk. De afscheidsdienst zal gehouden worden op donderdag 9 april om 13.30 uur in de aula van de begraafplaats Duinrust aan de Parklaan te Katwijk.

"Arie was een graag geziene en zeer betrouwbare collega en een chauffeur in hart en nieren", vertelt Fred Wouters van Karel de Mooij. "Hij zat al een tijdje in de ziektewet omdat hij zijn achillespees gescheurd had, maar hij had wel gezondheidsklachten. Afgelopen woensdag was hij nog bij ons op de zaak voor een afspraak met een re-integratiebureau. In de volgende nacht is hij door de brandweer uit zijn flat 4 hoog gehaald en is na reanimatie op IC terecht gekomen waarna er geconstateerd werd dat nieren en lever niet meer werkten. Vrijdagmiddag zijn we nog bij hem op bezoek geweest maar hij lag in kunstmatige coma. Zaterdag circa 13.30 uur is hij overleden."




Publicatiedatum: