Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Martijn Otten: "Klanten voor duizend kilo andijvie en salade van 1,3 kg"

100% focus op de verwerking bij Otten AGF

Tholen – 33 jaar geleden is Henk Otten samen met zijn vrouw begonnen met een groentewinkel en later een buurtsupermarkt. Hij scoorde zo goed met z'n verwerkte AGF-producten dat er al snel vraag kwam van de omliggende supermarkten. Al snel werd er een snijbedrijf gestart en werd van de supermarkt afscheid genomen. Inmiddels kan Otten AGF duizenden kilo's groenten per dag verwerken tot eindproducten voor haar brede klantenkring, bestaande uit groothandelaren voor zorg en horeca, poeliers, slagers, supermarkten en bedrijfs-, sport- en schoolkantines in Nederland, Duitsland en België.


Henk Otten

"We zijn in de loop der jaren hard gegroeid en hebben inmiddels 45 mensen in de productie werken. De focus van ons bedrijf ligt echt bij de verwerking. We nemen de groenten en fruit onbewerkt af van groothandelaren en verwerken het hele pakket van A tot Z in eigen beheer. Zo hebben we de hele keten in eigen hand", vertelt Martijn Otten. "Een sterk punt is dat we ons altijd aan de omstandigheden hebben aangepast. Toen de supermarkten steeds minder vreemd mochten kopen, hebben we de switch naar de instellingen en Horeca gemaakt. Tegenwoordig richten we ons juist vooral op de groothandelaren, instellingen en horeca."


Neem een kijkje in de snij-afdeling van Otten AGF

Het assortiment van Otten AGF is erg divers. "We doen erg veel maatwerk. Klanten kunnen bij ons terecht voor duizend kilo andijvie, maar ook voor een salade van 1,3 kilo bij de barbecue. Onze klanten krijgen rauwkost- en fruitsalades kant-en-klaar in groot verpakking of geportioneerd en natuurlijk dagelijks vers. Dit kan bijna in elke gewenste samenstelling en in elke gewenste hoeveelheid. Het assortiment wordt zowel onder private label als onder de merken Fruity Fresh en Salad Fresh verkocht. De grootste uitdaging noemt Martijn het om de hoge kwaliteitsstandaard vast te houden. "Die moet dagelijks op en top zijn. In de hele organisatie staat de kwaliteit voorop van het aan nemen van de orders tot het bezorgen van het product."

Voor meer informatie:
Otten AGF
Prinsenweide 41-51
7317BB Apeldoorn
Tel: 06-42250016
Martijn@ottenagf.nl
Nieuwe website: www.ottenagf.nl