Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eric van Arendonk en Matthijs Jasperse versterken Florpartners

Florpartners versterkt zich met twee nieuwe krachten. Met Eric van Arendonk en Matthijs Jasperse groeit Florpartners op het gebied van marketing en samenwerkingsspecialisme. Eric van Arendonk is Register Marketeer en verdiende zijn sporen binnen de marketing. Hij kent de sector, maar brengt ook een berg externe kennis mee. Eric heeft veel ervaring opgedaan in trademarketing voor internationaal opererende retailers. Dit vanuit zijn rol als marketeer bij leidende producenten, zoals Royal Leerdam. Hij heeft binnen de sector succesvolle marketingintroducties op zijn naam staan, waaronder de Kanzi-appelen en het exotenmerk Puro Gusto. Hij is medeauteur van twee boeken op het gebied van marketing en neuromarketing in combinatie met duurzaamheid. Eric is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen. In het weekend loopt en leest hij graag en stapt hij geregeld op de mountainbike.



Matthijs Jasperse kent ook een gevarieerde achtergrond wat sectoren betreft. Op inhoudelijk vlak vormt het begrip "Supply Chain" de rode draad in zijn werkzame leven. De verbinder Matthijs werkte in de citrus, leerde multinationals als AkzoNobel en Hunter Douglas kennen, hielp bedrijven als consultant met sourcingsvraagstukken en ontwikkelde kennis op het gebied van samenwerkingsverbanden in een rol als European Category Buyer. In zijn vrije tijd houdt Matthijs van actie. Samen met zijn vriendin Marijke genieten en ondernemen: als coach bij een roeivereniging, door zelf te sporten en als bestuurslid van de Stichting Willem Alexander Baan (sportcomplex in Rotterdam).

Eric stroomt geleidelijk in en gaat per 1 mei a.s. fulltime aan de slag. Matthijs is op 9 maart gestart.
Publicatiedatum: