Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Jong Verpakking laat 16.500 m2 zonnepanelen installeren

In de zomer van 2015 laat De Jong Verpakking op het dak van een van haar productiehallen in De Lier een oppervlakte van maar liefst 16.500 m² zonnepanelen installeren. Hierdoor geeft het bedrijf opnieuw een invulling aan haar streven naar duurzaamheid. Er komt door deze zonnepanelen een jaarlijkse hoeveelheid duurzame energie beschikbaar van 1,2 miljoen kilowattuur (een hoeveelheid die gelijk is aan het totale jaarlijkse verbruik van 360 gezinshuishoudens) en deze capaciteit zal direct worden ingezet voor de sterk gestegen groei van de productie van het bedrijf.



De Jong Verpakking BV in de Lier is de enige onafhankelijke Nederlandse producent van golfkarton verpakking. Er werken 250 mensen en er worden elk jaar 300 miljoen verpakkingen gemaakt. Het bedrijf levert een breed assortiment aan golfkarton en massief karton verpakkingen aan ruim 1.000 bedrijven in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Engeland. Het succes van het bedrijf is de combinatie van bijzonder concurrerende prijzen met een extreem snelle productie van enkele dagen en een enorme flexibiliteit in dienstverlening (levering 6 dagen per week levering en binnen 24 uur, voorraad van 30 miljoen verpakkingen, eigen vrachtwagens).

Publicatiedatum: