Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerard Pronk nieuwe voorzitter Coforta

Gouden Greeneryspeld voor Theo Ammerlaan en Peter van Asseldonk

Op dinsdag 31 maart 2015 vond de Coforta Ledenraad plaats te Barendrecht. Nadat de Ledenraad instemde met de hoofdonderwerpen van de agenda, het budget, Jaarverslag en Jaarrekening was het tijd voor de bestuurswisseling. Gerard Pronk, in het Cofortabestuur gekozen op 16 december 2014, nam aan het eind van de Ledenraad de voorzittershamer over van Theo Ammerlaan. Peter van Asseldonk, vicevoorzitter en 8 jaar geleden gelijktijdig gekozen met Theo Ammerlaan in het bestuur van Coforta, nam eveneens afscheid van het Coforta bestuur.




Peter van Asseldonk en Theo Ammerlaan met de Gouden Greeneryspeld

De kersverse voorzitter Gerard Pronk blikte terug op de afgelopen 8 jaar in chronologische volgorde, waarbij hij tal van hoogtepunten aan de orde stelde zoals de nieuwbouw van Plus/Hollander, de nieuwbouw van Tolpoort, de invoering van SAP, de invoering van Nature Counts, de introductie van Fred en Ed en de introductie van Sweet Sensation en Dazzling Gold. Als blijk van waardering voor hun verdiensten voor Coforta en The Greenery kregen Ammerlaan en van Asseldonk de Gouden Greeneryspeld opgespeld door Jacqueline Akkermans, al die jaren steun en toeverlaat als directiesecretaresse.


 
Aansluitend vond de afscheidsreceptie voor genodigden plaats bij van der Valk in Ridderkerk. Directie, management, medewerkers, afzetorganisaties, telersverenigingen en ledenraad gaven acte de présence. Algemeen directeur van de Greenery, Ton Wortel, richtte het woord tot Theo Ammerlaan en Peter van Asseldonk. Wortel sprak in de eerste plaats zijn waardering uit voor de prettige samenwerking in de afgelopen periode. Maar besturen is ook teamwork. Wortel schetste hoe aanvullend Ammerlaan en van Asseldonk waren in hun functioneren binnen het bestuur en schetste daarmee de karakters van de twee heren. Hieronder de foto's van de receptie.

Op woensdag 8 april om 19.30 uur vindt de Coforta Ledenvergadering plaats te Bleiswijk waarop leden kennis kunnen maken met Gerard Pronk en afscheid kunnen nemen van Theo Ammerlaan.



























Publicatiedatum: