Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

30 jaar Batist Kassenbouw

Vandaag viert Batist Kassenbouw BV het 30-jarig jubileum. Oprichter Herman Batist is dan ook uitgebreid in het zonnetje gezet. Samen met de medewerkers is op feestelijke wijze stil gestaan bij deze mijlpaal. "In 1985 zijn we gestart in een oude vervallen loods De Lier, daarna verhuisd naar Maasdijk en eind jaren '90 neergestreken in een prachtig bedrijfspand in Wateringen", blikte John Berghman terug.



Batist Kassenbouw BV is gespecialiseerd in het bouwen, beglazen en renoveren van kassen, bedrijfsruimtes en tuincentra. In binnen- en buitenland heeft Batist vele speciale projecten gerealiseerd. Momenteel is er een ploeg in Noorwegen werkzaam zodat helaas niet alle medewerkers het heugelijke jubileum kunnen meevieren.

In 30 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een groep van Westlandse bedrijven die zich o.a. bezighouden met ontwikkelen, productie en bouwen van maatwerk constructies. Naast kassenbouw is Batist ook actief met productie en verkoop van maatwerk aluminium constructies, tuinbouw hulpmiddelen om onderhoud aan kassen veiliger te maken en hobbykassen, carporten en maatwerk overkappingen.




"Batist heeft zich in de jaren onderscheiden door voorop te lopen bij nieuwe ontwikkelingen in werkmethoden om van de kassenbouw een veiligere branche te maken", vervolgt Berghman. "Innovatie loopt al 30 jaar als rode draad door het bedrijf. Met gemotiveerde medewerkers en een gezonde spreiding in zakelijke - en particuliere markt heeft Herman Batist het bedrijf ook in mindere tijden op het economische spoor gehouden."





Voor meer informatie:
John Berghman
H. Batist Aluminium Constructies
Naaldwijkseweg 5b
2291 PA Wateringen
T: 0174-290717
F: 0174-518341
E: alucon@batistwestland.nl
www.batistwestland.nl/aluminium/
 

 
Publicatiedatum: